Store, lyse lejligheder ved “Campustorvet”

Wagner Ejendomme opfører endnu en udlejningsejendom på Godsbanen. Den nye ejendom er beliggende Jyllandsgade 10, hvor 62 nye lejemål forventes indflytningsklare i første kvartal i 2018.

Jyllandsgade 10 kommer til at danne rammen om 62 nye store, lyse og imødekommende lejligheder.

Parkering og elevator:  Ejendommens har egen parkeringskælder i 2 plan som rummer ca. 60 parkeringspladser. Der er person elevator fra parkeringskælderen og op til 5. sal.

Atrium og fælles tagterasse: En smuk overdækket atriumgård, danner rammen om beboernes uformelle møder. Det overdækkede atrium bliver således et aktivitetsrum, hvor trapperne, balkonerne, boligernes indgange og de fælles faciliteter samles. Fra 5. sal er der adgang til en 78 m² stor åben tagterrasse hvorfra der er en fantastisk udsigt over Aalborg. Et samlingspunkt som indbyder til fællesskab, samvær og hygge.

Ejendommens facade og Café vender ud mod “Camputorvet”. Torvet bliver et spændende bytorv med masser af udearealer. Torvet bliver det naturlige omdrejningspunkt for livet i den nye bydel – med cafe, indkøbsmuligheder og adgang til de rekreative grønne arealer langs åen. Læs mere om omådet her.

De nye lejemål forventes indflytningsklare i første kvartal i 2018.
Skriv dig op her.


Om ejendommen siger arkitekten:

Bygningens arkitektoniske udtryk er holdt i et rent og enkelt formsprog, hvilket også gør sig gældende i materialevalget, med hovedvægten på mørke teglflader, brudt af delvist indeliggende altaner, foret med trælister, og dybtsiddende vinduer, der giver bygningsvolumenet noget tyngde, og en fornemmelse af eksklusivitet.

Byggeriet er givet et moderne udtryk med klare relationer til den modernistiske tradition og suppleret af nutidige elementer der medvirker til at give bygningen karakter.

Bygningen står hævet op på en lys base, med skiver af skiftevis hvide betonelementer og store glaspartier; med en tilbagetrækning langs hele den syd/vestlige facade, der skaber en overdækket plinth foran caféen, der vender ud mod “Campustorvet”.

KPF ARKITEKTER


Ønsker du uforpligtende at blive skrevet op til én af de 62 lejeboliger?
Udfyld kontaktformularen  klik her

Overdækket atrium med smuk have

Overdækket atrium med smuk have